24 Şubat 2019 Pazar

Podcast Yayını Yapmak

 Abi "ben bu Youtube olayına geç kaldım, atı alan üsküdarı geçti!" diyorsanız eğer bu yazım tam size göre. Apple'ın yeniden insanların arasında popüler haline getirdiği podcast yayıncılığı son günlerde revaçta. İnsanlar ilgilendikleri konular hakkında, podcast yayınlarını dinliyorlar. İnternet üzerinden veya kullandıkları cihazlara indirerek yolda, işte veya sporda podcast yayınlarını, dinlemeyi sevdiler.



Youtube gibi bir mecrada para kazanma fırsatını kaçırdıysanız eğer size podcast yayınları yapmayı öneririm. Bu iş için öncelikle ilgilendiğiniz, bir konuyu seçmeniz çok önemli. İnsanlara ilgilendiğiniz konular hakkında podcast yayınları yaparsanız eğer sizde eğlenerek bu işi yapmış olursunuz ve sıkılmazsınız.

Podcasting yayınlarında öne çıkan ilk ayrıntı, çok masraflı olmaması. Bugün sağlam bir Youtube kanalı açmak için gerekli olan ekipmanlar sizin daha yayıncılık işine başlamadan hevesinizin kaçmasına neden olabiliyor. Podcats yayınlarının avantajı ise sizlerin çok masrafa girmesinin, gerekmiyor olması.

Podcast ile daha fazla bilgi almak isterseniz eğer sizin şuraya bir göz atmanızı öneririm altiyirmidort.com. Yorumlar kısmından, podcast ile ilgili merak ettiğiniz şeyleri yazabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar diliyorum.

1 yorum:

  1. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil