19 Ağustos 2016 Cuma

Youtube Kanalına Abone Çekmek

 Youtube'da video yayınlamaya başlayan her Youtuber'ın ortak sorunu; abone çekmek. Peki başarılı Youtuber olan insanların zamanında yaptığı hangi girişimler,onların başarılı olmasını sağlamıştı?
 İnsanlar genelde diğer insanların seçtiklerini,seçenek olarak ön sıralara alırlar. Örnek vermek gerekirse; arkadaşlarınızla kahve içmek için cafê ararken ilk seçeneğiniz en çok tercih edilen yer olur, değil mi? Bu her alanda böyledir ve Youtube'da da bu kural geçerli. İnsanların tercih ettiği bir Youtube kanalı olursanız eğer gelirinizde olur .
 Şimdi, kanalımıza abone çekmekiçin yapmamız gerekenlere bakalım.
Arkadaş çevrenizden yardım isteyin.
 Facebook,Twitter ve İnstagram üzerinden arkadaşlarınızdan yardım isteyin ve onların kanalınıza abone olmasını sağlayın. Kanalınıza abone olan her arkadaşınızın çevresinde samimi olan diğer arkadaşlarını da önermesini isteyin.
Kanalınızın Konusu Hakkında Yayın Yapan Diğer Youtuber'ların Yayınlarına Sürekli Yorum Bırakın.
 Youtube'da bir video izledikten sonra yorumları bir çok insan okur. Siz bu yayınlara yorumunuzu yazdıktan sonra kendinizinde bu konu hakkında bilgi sahibi olduğunuzu ve kanalınız olduğunu belirtin. Bunu yaparken direkt video kanalınızın tanıtımını yapmayın, insanların geneli böyle ani girişimleri küstahça bulur. Siz konu hakkında bir yorum bulamazsanız,yayın muhattabı olan kanal sahibine teşekkür eden bir yazı yazıp onu seven insanların beğenisini kazanıp,abone olmaları için adım atmış olursunuz.
Kanalınız Adına Blog Sayfası Açabilirsiniz.
 Blog sayfanızda videolarınız hakkında bilgiler veren ön yazılar yazarak,tanıtımını yapabilirsiniz. Blog açmanın iyi tarafı ise Google ve Yandex arama motorlarında sıralamaya girebilirseniz,blog gelirlerinizde olur. Özgün yazılar yazmanız çok önemli. Google amcamız,bu konulara çok önem veriyor.Blog açmanız için ise bu konuda size sadece Blogger'ı öneririm,hem Google çatısı altında olduğu için hemde Youtube ile sorunsuz video yükleyebildiğiniz için size kolaylık sağlar.

 Konu hakkında bilgi ve görüşleriniz benim ve bu yazıyı okuyacak olan diğer arkadaşlarımız için önemlidir. Bilgilerinizi yorum kısmında paylaşırsanız,çok sevinirim. İyi günler ve başarılı çekimler dilerim.

Youtuberlar Ne Kadar Kazanıyor ve Çok Kazanan Youtuberlar  

 

 
 

 
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder