9 Kasım 2015 Pazartesi

Başlangıç Sayfasında İstemediğiniz Bir Sayfa Açılıyor ise Çözümü (Resimli Anlatım)

 Bilgisayarımıza kurduğumuz programlar bazen istemediğimiz değişiklikleri tarayıcımız üstünde yapabiliyor. Tarayıcımızı açtığımız zama hiç istemediğimiz bir sayfa açılabilir veya arama motorumuz değiştirilmiş olabiliyor. Arama motorunun değiştirilmesini önceki yazımda anlatmıştım. Eğer sorununuz,arama motoru ise bu bağlantı size yardımcı olacaktır. Google Chrome,Mozilla Firefox ve İnternet Explorer'da Arama Motoru Değiştirme
   Bazen bilgisayarımıza biz istemeden de olsa bazı bilgisayar programları vasıtasıyla zararlı bir yazılım yüklenebilir. Bu programlar başlangıç ayarlarımızı değiştirir ve tarayıcıyı açtığımız zaman hiç istemediğimiz bir sayfaya yönlendirir bizi. Zararlı olmasada oyun yöneticisinden indirdiğimiz cs 1.6 oyunun kurulum sırasında izin vermemizden dolayı,değişen başlangıç sayfasıda bunlardan birisidir. Anlatacağım çözüm ile bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.
 Arkadaşlar öncelikle,klavyemizden Windows tuşu + R tuşlarına basıp,çalıştır ı açıyoruz. Sırasıyla;
msconfig yazıp tamam diyoruz.








Gelen kutucuk bu olacak. Burada başlatma kısmında yer alan Görev Yöneticisini seçiyoruz.
 
Gelen Görev Yöneticisinde Başlangıç kısmını seçiyoruz. Burada CS serverlarını devredışı bırakıyoruz. Ya da sorunumuz hangi sayfa ise onu devre dışı bırakıyoruz. İşlemimiz bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatalım. Büyük ihtimalle sorunumuz çözülmüş olacaktır.









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder