27 Ağustos 2015 Perşembe

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Olmasını İstediğim Grup

 Bu sene grupta ki hedemizin kesinlikle 3. olup,yolumuza UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmemiz olması gerekiyor,çünkü bu takım inanıyorum ki orada final turlarını görecektir. (Çeyrek Final vs.)
 Birinci torbadan Bayern Munih'in gelmesini çok isterim,(ama,Şevket sende Zenit'in,PSV'nin,Benfica'nın olduğu grupta en belalı takımı istiyorsun,demeyin açıklayacağım şimdi) 4.torbaya bir bakıyoruz ki 2 tane Alman takımı işte grubumuzda Bayern Münih olursa bu iki Alma takımını filtreleriz.Onların yerine 4.torbada bize iki maçta da puan kazandıracak bir rakiple eşlebiliriz.Hem PSV,Benfica ve Zenit bizden daha iyiler ve daha iyi olmak için mücadele edeceklerdir.Grup ikincisinin kim olacağıda önemli sonuçta 4 maçtan puansız ayrılmamız gibi bir olasılık var! Bayern Münih'te varsın 2 maç puan alamayalım.
 İkinci torbadan istediğim takım ise Porto. 2 maçtan en az birinden puan alabileceğimiz bir rakip hem de 4.torbadan gelecek rakibi 2 maçta da yenebilecek güçte. Yani bizim Porto'dan en fazla 3,en az 1 puan koparabilmemiz lazım. 2 Torbada ki diğer,takımlar bizi 2 maçta hezimete uğratır.
 4.Torba'dan bu sene çok muhabbetini yaptık umarım şanslı gelir,Zlatan İbrahimoviç'in ilk takımı Malmö gelir. Eğer Tromsö gibi bir facia yaşamazsak ben,Malmö'den 2 maçta puan alabileceğimizi düşünüyorum.
 Böylece oldu mu 7 puan? 3. olarak bu seneyi en mantıklı olan hamleyle yani Avrupa Ligi'ne devam etmeyle kapatmış oluruz. Hem ülke puanımız riskli,seneye mi ondan sonra ki sene mi bilmiyorum,Şampiyon'da eleme oyanarak katılcak Şampiyonlar Ligi'ne onun için ülkemize puan ve puanlar lazım.Birde malumunuz mali durumumuz var 7 puan bize Şampiyonlar Ligi'nden para kazandıracaktır. Bu iki açıdanda iyi olacak,mantıklı bir seçim bence!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder