10 Aralık 2017 Pazar

Nasıl ve Nereden Bitcoin Kazanabilirim?

 Son zamanlarda haberlerde ve sosyal medyada sıkça karşılaştığımız; Bitcoin (BTC) zenginleri ve BTC'nin inanılmaz yükselişi, insanlarda merak uyandırmaya başladı. Birçok kişi bu işe girmek ve gelecekte pişman olmamak için birşeyler yapmak istiyor. Peki nasıl bu işe girilir,nasıl BTC sahibi olunur?





 Nakit karşılığı BTC sahibi olmak istiyorsanız siz yatırımcısınız. Elinizde bulunan nakitin ileri de daha fazla değerlenmesi için BTC ile değiştirirseniz, bunu riskleri ile kabullenmelisiniz. BTC'nin gelecekte değer kaybetmesinide göze almalısınız! Tabii ki BTC'nin son zamanlarda değerli olmasını sağlayan bu yöntem yani para ile işlem yapılabilmesidir. Peki nasıl ve nereden BTC alabileceksiniz?
BTCtürk bu işler için ve BTC meraklısı bir Türk tarafından kurulmuş; BTC borsasıdır. Güven ile
BTC alım ve satımı yapabilirsiniz.

 BTC kazanmanın bir diğer bir yolu; bu işin madenciliğni yapmaktır. Amazon üzerinden satılan BTC miningi yapmak için donanımı yüksek ideal bilgisayarlara bakabilirsiniz.
Miner,Mining = Maden,Madenci.

 Abi ben masraf yapmadan BTC kazanabilir miyim ? Dediğinizi duyar gibi oldum. Evet kazanabilirsiniz ama çok ufak meblalar olur, bunlar. Benim son zamanlarda kullandığım; FreeBitcoin çok büyük miktarlar değil ama BTC'nin ufak değeri Satoshi'ler kazanabileceğiniz bir site. Aşağıda verdiğim bağlantı ile üye olabilirsiniz. Benim referans numaram; FreeBitco.in

 Referansım ile üye olan herkese FreeBitcoin ile ilgili sorularınızda yardımcı olurum arkadaşlar. Bitcoin ile ilgili merak ettiğnizi herşeyi yorum kısmında sorabilirsiniz. Hepinize iyi günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder